O nas

Slovenska proizvodna dru┼żba Holding Unitehna se nahaja v sredi┼í─Źu Dolenjske regije in zdru┼żuje manj┼íe proizvodne enote z razli─Źnimi vrstami proizvodnje (izdelki iz plastike in kovine) v zaklju─Źeno celoto.

Osnovni cilj Holdinga je zdru┼żevanje manj┼íih proizvodih enot, katerim nudimo komercialno in tehni─Źno podporo, podporo pri organizaciji sistem vodenja kakovosti in skupen nastop na tr┼żi┼í─Źu.

Na osnovi dolgoletnih izku┼íenj nudimo strokovno svetovanje in pomo─Ź pri inovativnih re┼íitvah. Izdelki so izdelani s sodobno CNC tehnologijo in nadzorovani s sistemom vodenja kakovosti skladnem zahtevami standarda ISO 9001:2015 in ISO TS16949. Svoje zmogljivosti vsako leto pove─Źujemo.

Ve─Źina na┼íih izdelkov se vgrajuje v proizvode, ki so namenjeni za tuja tr┼żi┼í─Źa, najve─Ź za avtomobilsko industrijo.

SISTEM VODENJA KAKOVOSTI

Dolgoletno usmeritev podjetja, ki temelji na stalnem vlaganju v razvoj in kakovost izdelkov, smo leta 2010 okronali s prejemom certifikata kakovosti ISO 9001. Za uvedbo sistema vodenja kakovosti smo se odlo─Źili zaradi zagotavljanja u─Źinkovitega poslovanja in obvladovanja ter sledljivosti vseh procesov ter mo┼żnosti vrednotenja rezultata dela tako posameznika kot podjetja v celoti.

V letu 2010 smo prejeli ┼íe certifikat kakovosti za avtomobilski standard ISO TS 16949, katerega na─Źrtujemo v letu 2021 nadgradili s certifikatom IATF 16949.

ZAKAJ NAS IZBRATI

Enkratna ekipa

Našo ekipo sestavlja 40 zaposlenih, ki svoje delo opravljajo zavzeto in kreativno.

Zavedamo se, da so zaposleni na┼ía najve─Źja vrednota, zato spodbujamo nenehno izobra┼żevanje in osebni razvoj vsakega posameznika. Skrbimo za zdravo in varno delovno okolje.

Konkuren─Źne cene

Vrhunska kvaliteta po konkuren─Źnih cenah

Strokovno svetovanje

Strokovno svetovanje na podlagi dolgoletnih izkušenj

Sodobna tehnologija

Izdelki so izdelani s sodobno tehnologijo in nadzorovani s sistemom vodenja kakovosti

ISO 9001:2015

Smo ponosni lastniki certifkata ISO 9001:2015 kar dokazuje kakovost naših procesov in proizvodov

ZAUPAJO NAM